Art Rooijakkers Beeld © ANP

Art Rooijakkers niet te zien in B&B Vol Liefde door operatie

15 juni 2022 15:28

Het zit Art Rooijakkers (45) niet mee wat zijn gezondheid betreft. De presentator kampt al tijden met problemen aan zijn stembanden, waarvoor hij meerdere keren onder het mes is geweest. Daardoor kan hij onder andere 'B&B Vol Liefde' niet presenteren.

"Een presentator zonder stem, daar heb je niet zoveel aan"

Tien maanden geleden vertelde Art in De Coen & Sander Show dat hij een poliep had. Daarvoor ging hij in het najaar onder het mes, maar het bleef niet bij die ene keer. De presentator schrijft op Instagram: 'Vanwege hardnekkige stemband-problemen ben ik de afgelopen maanden drie keer onder het mes geweest. Na elke operatie moest ik een tijdje stemrust houden, waardoor ik nu in totaal zo'n 75 dagen in stilte heb doorgebracht.' 

Dat is voor Art niet alleen lastig vanwege zijn twee jonge meiden, maar ook op zijn werk. 'Een presentator zonder stem, daar heb je niet zoveel aan. En dus ben ik al een hele poos niet te horen bij BNR en heb ik voor RTL B&B Vol Liefde en enkele andere programma's helaas niet kunnen opnemen.'

Ondanks dat Art verstek laat gaan bij B&B Vol Liefde krijgt het programma geen nieuwe presentator. Art presenteerde vorig jaar ook de Videoland Editie van De Verraders. Wie het stokje van hem overneemt bij De Verraders Halloween wordt later bekendgemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers onder het mes vanwege poliep op stembanden

Het gaat naar omstandigheden goed met Art. 'Ik heb regelmatig controles en het lijkt voorzichtig de goede kant op te gaan', schrijft hij. 'De arts heeft er vertrouwen in. Dat zijn hoopvolle berichten na de afgelopen periode.' Zo kan Art niet wachten om zijn meiden weer voor te lezen, om met vrienden uiteten te gaan en hardop mee te zingen bij concerten. Maar tot het zover is, moet hij zich nog even rustig houden. 

Vraag je je weleens af hoe het gaat met de deelnemers van B&B Vol Liefde seizoen één? Dan kun je binnenkort het liefdesprogramma van Jacob volgen, waarin kijkers de 'echte' Jacob leren kennen. De Ware Jacob is vanaf 15 juli wekelijks te zien bij Videoland. 

Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt eigen liefdesprogramma

01:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!