Beeld © Instagram @kjeldnuis

Kjeld Nuis over zoon Jax: 'Hij is net zo’n stuiterbal als ik'

15 juni 2022 21:30

Nu Kjeld Nuis (32) vader is, beseft hij dat zijn (groot)ouders vroeger hun handen vol hadden aan hem, omdat hij zoveel energie had. Samen met zijn ex-partner Jill de Robles (33) heeft hij zoon Jax van vijf jaar. In hem ziet Kjeld dezelfde energie terug.

"Aan de andere kant vind ik het ook leuk dat hij zo enthousiast is"

"Hij is net zo’n stuiterbal als ik", vertelt Kjeld in gesprek met Vriendin. Vroeger had de topsporter bijvoorbeeld grote moeite met concentreren op school. Om energie kwijt te raken, ging hij nog voor de les begon skaten. Dat wat achterin de klas gebeurde voor hem interessanter was dan wat de docent zei, hielp ook niet tijdens zijn schoolperiode. Het drukke ziet Kjeld nu terug in zijn zoon. "Ik hoor mezelf tegen Jax dingen zeggen als: ‘Pas nou op, niet meteen van de hoogste duikplank springen hè, zet je wel je helm op...’ Maar aan de andere kant vind ik het ook leuk dat hij zo enthousiast is."

Kjeld was naar eigen zeggen een boefje. "Van straf op school tot een taakstraf. Dat laatste klinkt heftiger dan het was." Het werd hem door de politie niet in dank afgenomen dat hij de stad versierde met graffiti. "We kregen tien uur taakstraf en hebben bankjes in de lak gezet bij een verzorgingshuis en containers schoongemaakt, dat soort dingen. We vonden het best leuk om te doen eigenlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Kjeld Nuis wil niet trouwen met vriendin, maar zij wel met hem

Na de scheiding van de moeder van zijn zoon vindt Kjeld opnieuw het liefdesgeluk. Het is teamgenoot Joy die hem een luisterend oor biedt als hij door de moeilijke periode gaat. Kjeld noemt haar een 'topper'. "Ik bewonder haar dat ze voor een vent heeft durven kiezen die tien jaar ouder is en een zoontje heeft. We hebben anderhalf jaar bij elkaar in het schaatsteam gezeten. Toen ik in scheiding lag, waar ik het soms lastig mee had, trok ik meer naar haar toe. Joy en ik konden goed met elkaar praten, en nog steeds. Ze is dan wel jonger dan ik, maar ze is volwassener dan de meeste vrouwen van mijn leeftijd."

Kjeld Nuis reageert op social media-aanval van ex

01:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Kjeld Nuis haalt uit: 'Je hebt me wél bedrogen'

Het hele interview met Kjeld Nuis lees je nu in Vriendin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!