Austin Butler Beeld © ANP

Austin Butler moest familie drie jaar missen door Elvis-film

16 juni 2022 03:57

Austin Butler, de 30-jarige acteur die in de huid van Elvis Presley kroop in zijn biopic, heeft zijn rol zo serieus genomen dat hij zijn familie en vrienden bijna drie jaar niet zag. De door Baz Luhrmann geregisseerde film werd opgenomen in Australië voordat het coronavirus uitbrak. De opnames werden maandenlang stilgelegd, waarna alles uiteindelijk in 2021 werd afgerond. Dit meldt 'E! News'.

"Het balanceren van werk en privé is iets dat ik nog beter moet gaan uitvinden"

"Toen ik laatst ging terugrekenen kwam ik erachter dat ik mijn familie inderdaad drie jaar niet gezien heb, en ook mijn vrienden niet. Ik was helemaal afgesloten en ging volledig op in mijn rol. Het balanceren van werk en privé is iets dat ik nog beter moet gaan uitvinden, evenals het me niets aantrekken van kritiek. De ene keer word je de hemel ingeprezen en de andere keer met de grond gelijk gemaakt. Ik vertel mezelf dan elke keer: blijf in je eigen realiteit, wees dankbaar en laat negatieve gevoelens niet toe", aldus Austin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Priscilla Presley met Elvis-vertolker Austin Butler op Met Gala

Het werk dat de acteur heeft verricht is niet onopgemerkt gebleven. De erven Presley, met name Elvis' dochter Lisa Marie, was zeer onder de indruk van de manier waarop Austin haar vader heeft neergezet. Volgens regisseur Luhrmann heeft hij Elvis' menselijke kant goed laten zien. "Lisa Marie zei na het zien van de film dat ze in eerste instantie helemaal niet doorhad dat het Austin was die zong, zo goed leek zijn stem op die van Elvis. En hoe de vriendelijkheid van de zanger werd getoond deed haar veel goed. Ze is erg trots op Austin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily-Rose Depp en Austin Butler zoenend gespot op romantische date

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!