Linda de Mol Beeld © ANP

Linda de Mol keert in september terug op televisie

16 juni 2022 16:12

Linda de Mol (57) pakt haar televisiewerkzaamheden weer op. Zo keert ze in september terug als presentatrice van 'Miljoenenjacht'. Dat bevestigt haar manager na berichtgeving van 'De Telegraaf'.

"Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen"

Na de rel rondom The Voice, waarbij haar ex-partner Jeroen Rietbergen is betrokken, duikt Linda lange tijd onder in haar Gooische villa om haar wonden te likken na de publieke en bovenal vernederende relatiebreuk. Om nog maar te zwijgen over de schade die Jeroen bij de deelnemers van het programma heeft aangericht. Lange tijd maakt Linda geen tv en zelfs bij haar eigen blad is ze naar de achtergrond geschoven; ze verschijnt al enkele maanden niet op de cover.

Maar de (financiële) plicht roept en de gemoedstoestand van de presentatrice is kennelijk goed genoeg om Miljoenenjacht weer op te pakken. Dat is haar eerste presentatieklus sinds januari, toen haar sabbatical inging. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny voelt Linda's pijn: 'Jeroen heeft bom onder alles gelegd'

Miljoenenjacht had eigenlijk op 27 maart weer op de buis moeten verschijnen, maar Talpa meldde dat het programma werd uitgesteld tot het najaar van 2022. "Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor", zei Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa, daarover.

Het zijn niet Linda's eerste werkzaamheden sinds haar pauze. Afgelopen april stond ze nog op de set van een nieuwe televisieserie op SBS waarin onder andere Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans een rol vertolken. 

In podcast 30 Minuten Rauw vertelt neef Johnny over de drama die niet alleen Linda's liefdesleven betreft, maar ook de vermeende slachtoffers van Jeroen. Volgens Johnny voelt zijn tante veel schaamte over de situatie:

'Linda de Mol voelt nog veel schaamte over situatie Jeroen Rietbergen'

02:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!