Henk Schiffmacher Beeld © ANP

Henk Schiffmacher krijgt op zijn donder van Anthony Kiedis

17 juni 2022 04:16

Henk Schiffmacher heeft al jaren een goede band met Red Hot Chili Peppers-voorman Anthony Kiedis. De twee kennen elkaar zo goed, dat de muzikant de tatoeëerder geregeld advies probeert te geven. Alhoewel Henk daar niet echt naar luistert, vertelt hij vrijdag in 'De Telegraaf'.

"De een geeft de ander af en toe eens op zijn sodemieter"

"De een geeft de ander af en toe eens op zijn sodemieter", aldus Henk over de vriendschap. Daarbij gaat het nog weleens over voeding. "Anthony heeft van die periodes dat hij voedingstechnisch heel fanatiek is. Zelf eet ik geen havermout en zeewierhapjes. Ik ben meer van het pilsje om een uur of vier, vijf. Daar mag dan ook een bitterballetje bij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Schiffmacher heeft sieradenlijn ontworpen

Toch weet 'Hanky Panky' dat Anthony het goed bedoelt: "Op zijn manier geeft hij wijze lessen. Die moet je ook broederlijk ontvangen. Het is een vriendschappelijk woord: ’Pas op dat je niet te dik wordt’. Of: ’Ik heb geen zin om je te begraven’."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rita Ora laat tatoeage zetten bij Henk Schiffmacher

Dat hij de adviezen in de wind slaat, moet Anthony niet persoonlijk nemen. Henk luistert namelijk naar niemand, stelt hij in de krant. Alleen zijn vrouw Louise vormt daar een uitzondering op. "Maar ook met mate."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!