Ezra Miller Beeld © ANP

Ezra Miller mag geen contact meer hebben met 12-jarig kind

17 juni 2022 05:27

Ezra Miller (29) mag geen contact meer hebben met een moeder uit Massachusetts en haar 12-jarige kind. De 'Fantastic Beasts'-acteur zou tijdens een spelletjesavond opgefokt zijn geraakt en een wapen hebben getoond, en een ongepaste interesse hebben gehad in het kind.

Volgens The Daily Beast wees een rechter woensdag het contactverbod toe dat de moeder had aangevraagd. Donderdag werd het Instagram-account van Ezra offline gehaald. Het is niet duidelijk of dat een actie van de acteur zelf was of een beslissing van Meta, het moederbedrijf van Facebook en Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde Fantastic Beasts-film minder in trek dan voorgangers

Ezra is de laatste tijd vaker in opspraak gekomen. De The Flash-acteur werd in korte tijd twee keer aangehouden voor geweldpleging in Hawaï. Eerder deze maand vroegen twee ouders een rechter hun 18-jarige kind, activiste Tokata Iron Eyes, te beschermen tegen Ezra. Zij stellen dat de acteur de afgelopen zes jaar geweld, intimidatie en drugs heeft gebruikt om Tokata in te palmen en te onderdrukken. De zaak dient in juli, maar de autoriteiten hebben Ezra nog niet kunnen lokaliseren om de benodigde papieren aan de acteur te overhandigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eddie Redmayne moest flink improviseren voor Fantastic Beasts 3

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!