Annebel Temptation Island Beeld © Tom Cornelissen

Annebel uit Temptation Island: 'Mijn lippen leken net knakworsten'

17 juni 2022 15:38

Annebel, bekend van het huidige seizoen ‘Temptation Island’, ontvangt sinds haar deelname heel wat kritische opmerkingen. Vooral haar uiterlijk zorgt voor de nodige ophef. Zelf heeft de realityster hier gelukkig niet zo'n last van. "Ik ben het gewend dat mensen een vooroordeel over me hebben”, vertelt ze in een interview aan NPO3 Brandpunt+.

"Ik blijf zo’n vooroordeel gebaseerd op iemands uiterlijk raar vinden"

Annebel krijgt vooral veel negatieve reacties over haar lipfillers. Ze snapt wel waar die kritiek vandaan komt: "Toen ik mezelf op televisie zag, dacht ik: het lijken ook net twee knakworsten. Ik ben wel zo nuchter dat ik daarom kan lachen." Annebel had haar lippen net voor de opnames ietwat bijgespoten en niet alleen door de zwelling, ook door het warme weer op de Dominicaanse Republiek - waar het programma is opgenomen - werden deze 'superdik'. 

Onlangs besloot ze haar lipfillers te laten verwijderen. "Dat was mijn eigen keuze. Het had niks te maken met de reacties." Het resultaat deelde ze met haar volgers op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel uit Temptation Island toont resultaat van verwijderde lipfillers

Annebel uit Temptation Island

Ook voor haar deelname aan Temptation zorgde Annebel soms voor scheve blikken. “Ik woon in Friesland en met mijn lange haar en make-up val ik op daar. Ik ben het gewend dat mensen een vooroordeel over me hebben." 

Volgens de realityster draaien mensen wel bij als ze haar eenmaal leren kennen. "Ik krijg ook vaak berichtjes op Instagram waarin mensen zeggen: ‘Zo stom, ik dacht dat je een dom blondje was, maar je bent een hartstikke leuke meid.’ Dat voelt dubbel. Het is een lief compliment, maar ik blijf zo’n vooroordeel gebaseerd op iemands uiterlijk raar vinden.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel gaat verleiding aan in Temptation: 'Je bent mijn ondergang'

Voor de start van de ultieme relatietest spraken wij presentators Kaj Gorgels en Monica Geuze over het gloednieuwe seizoen. De twee vertellen dat het allemaal heel anders loopt dan in de vorige edities. 

Monica Geuze: 'Temptation anders verlopen dan ik had voorspeld'

00:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!