Nienke Plas Beeld © ANP

Nienke Plas kondigt grote verandering aan na overspelgeruchten

17 juni 2022 16:43

Als gevolg van de overspelgeruchten voeren Nienke Plas (36) en haar man Resley een grote verandering door. Ze laten hun kinderen Frenky-Dean en Novi-Jaxx niet meer zien, delen ze op YouTube.

"De afgelopen dagen waren heftig voor ons"

Nienke en Resley hebben naar eigen zeggen 'best wel gekke dagen' achter de rug. Juicechannel en Yvonne Coldeweijer deelden geruchten dat Resley vreemd zou gaan. Het koppel besloot daar vooral niet serieus op in te gaan, tot nu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas: 'Ik ben niet goed in onenightstands'

De twee laten weten dat de juicestorm 'heftig voor ons' was en ze heeft 'doen realiseren dat er een groot verschil zit tussen de online wereld en de offline wereld'. "Frenky-Dean is wel oud genoeg om dit mee te krijgen. Dat is niet gebeurd, maar daar wil ik echt voor waken, want dit was echt bizar", vertelt Resley in Nienkes nieuwste vlog. "Ik wil de kinderen gewoon niet meer op onze socials hebben. Daar kijk ik nu echt wel anders naar. (...) Ik wil mijn kind niet blootstellen aan al dat socialmediageweld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas deelt bijzondere foto van tijdens zwangerschap

Het zal even wennen zijn, want Nienke bracht haar kinderen tot nu toe vaak in beeld op haar social media en in vlogs. "Maar dit heeft ons wel doen beseffen dat je je kinderen dit wilt besparen en dat je ze moet beschermen. Dat is de keuze die we gemaakt hebben", valt ze haar man bij.

Nienke Plas had natte dromen tijdens Expeditie Robinson

01:24