Britney Spears Beeld © Getty Images

Vader Britney Spears eist dat ze getuigenis aflegt

20 juni 2022 04:16

Jamie Spears heeft een rechtbank gevraagd zijn dochter Britney (40) te dwingen een getuigenis af te leggen. De vader van de zangeres vroeg haar advocaat in februari om medewerking in de zaak en zegt dat zijn verzoek wordt genegeerd.

"Britneys openbare Instagram-posts die gericht zijn op Jamie en haar boek staan haaks op de claim van haar juridische team dat zij geen relevante informatie heeft"

Het is niet helemaal duidelijk waar pa Spears zijn dochter onder ede over wil ondervragen, maar het lijkt te gaan om de omstandigheden van de curatele waar zij dertien jaar onder stond. In de nieuwe documenten, die Entertainment Tonight in handen heeft, stelt Jamie dat Britney geen juridisch argument heeft om een getuigenis weigeren, aangezien ze al eerder een verklaring heeft afgelegd in de zaak en omdat ze op social media 'publieke opruiende beschuldigingen uit over verschillende feitelijke zaken.'

Jamie Spears haalt ook aan dat Britney een deal heeft getekend om voor 15 miljoen dollar haar verhaal te doen in een boek. "Britneys openbare Instagram-posts die gericht zijn op Jamie en haar boek staan haaks op de claim van haar juridische team dat zij geen relevante informatie heeft." Ook het verweer dat een getuigenis emotioneel te zwaar zou zijn voor Britney gaat volgens Jamie niet op nu ze zich wel uitlaat over de curatele op social media en bereid is een boek uit te brengen over de zaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears verwijdert voor tweede keer Instagramaccount

De rechter doet op 13 juli uitspraak over de mogelijke getuigenis van de zangeres.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!