Mark van der Molen Beeld © ANP

Mark en Mai vervangen Sander Hoogendoorn bij 3FM

20 juni 2022 13:23

Mai Verbij en Mark van der Molen (36) nemen vanaf vrijdag de ochtendshow op NPO 3FM tijdelijk over. Sander Hoogendoorn (34), die in april bekendmaakte te moeten stoppen met zijn programma, maakte zijn opvolgers maandag bekend.

"We gaan proberen om de zon te laten schijnen"

"We gaan proberen om de zon te laten schijnen, ook al is het een bewolkte zomer", zegt Mark over wat hij en zijn nieuwe radiopartner komende zomer gaan doen. "Met Mai moet dat wel lukken en ik ga daar ook mijn uiterste best voor doen." Mark nam eerder al eens tijdelijk de ochtendshow van Sander over, Mai is nieuw bij NPO 3FM. Zij was wel al op de radio te horen in de programma's De Wereld van BNNVARA en Dijkstra en Evenblij ter plekke op NPO Radio 1.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Hoogendoorn moet stoppen met ochtendshow 3FM: 'Superjammer'

Mark en Mai, zoals hun tijdelijke zomerochtendprogramma ook gaat heten, gaan onder meer op zoek naar het ideale vakantiepakket. Het gaat dan echter niet om de standaardspullen als een tandenborstel of zeep, maar om bijzondere en persoonlijke attributen. "Iedereen heeft wel een ding dat ze standaard als goodluck charm in de auto ophangen of meenemen naar een bungalowpark", stellen de dj's.

Al die verzamelde spullen worden aan het eind van de invalperiode weggeven als 'hét ideale vakantiepakket'. Tot wanneer Mark en Mai op NPO 3FM zullen invallen, is nog niet bekend. De NPO laat desgevraagd weten nog met de omroepen in overleg te zijn over de invulling van de programmering na de zomer.

Sander Hoogendoorn 'opgelucht' na delen nieuws stoppen ochtendshow

00:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!