Beeld © Instagram @lindahakeboom

Linda Hakeboom ontmoet Meneer Mandje op liefdestripje

20 juni 2022 21:19

Linda Hakeboom (36) heeft op een liedestripje ter ere van haar zestienjarige relatie een wel héél bijzondere man ontmoet. De documentairemaakster stond namelijk oog in oog met Ben Strik, beter bekend als 'Meneer Mandje'.

"Wie weet wie de man op de laatste foto is krijgt een lintje"

Op haar Instagram-pagina deelt Linda beelden van haar bezoek aan Meneer Mandje. Door haar vriend Rolf is ze namelijk mee naar Deventer genomen, omdat het stel zestien jaar samen is. 'Wat is het daar toch mooi. Ik dank God op m’n blote knietjes voor de liefde van m’n leven en voor het leven sowieso!' schrijft Linda.

Door Rolf heeft Linda dus óók Meneer Mandje ontmoet. 'Wie weet wie de man op de laatste foto is krijgt een lintje. Hint: één woord!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom over periode na kanker: 'Moet opnieuw leren leven'

Meneer Mandje, die dus eigenlijk Ben heet, werd landelijk bekend nadat hij een interview gaf aan Maxim Hartman. In de video, die compleet viral ging, laat Ben een mandje zien, waar hij een beschrijving bij geeft. Als Maxim dan steeds vraagt of Ben een kortere beschrijving kan geven, mondt dat uiteindelijk uit in een geestig tafereel. 'Mand!' roept Ben dan.

Nog nooit van het fragment gehoord? Hieronder zie je 'm.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom heeft weer zin om te werken: 'Iets zonder kanker'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!