Jørney Ex on the Beach Beeld © Instagram @jurney.hendrikx

Dochtertje Jørney uit Ex On The Beach opgenomen in ziekenhuis

21 juni 2022 11:15

Een nachtmerrie voor elke moeder: je kindje dat in het ziekenhuis komt te liggen. Voor Jørney, bekend van haar deelname aan 'Ex On The Beach', is dit helaas werkelijkheid geworden. Haar dochtertje van zes maanden is vanwege een virus opgenomen, vertelt ze op haar Instagram-pagina.

"Ik denk soms echt dat ik vervloekt ben"

"Ik denk soms echt dat ik vervloekt ben of zo. Het afgelopen jaar overkomt mij letterlijk alleen maar shit", begint ze haar verhaal. Eerder dit jaar heeft Jørney zelf ook in het ziekenhuis gelegen: de reality-ster werd geopereerd aan een tumor in haar eierstok. Nu is het dus haar dochtertje dat is opgenomen. Jørney voelt zich een echte pechvogel. "Echt bizar. Ik ben het helemaal beu."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit EOTB geopereerd aan tumor in eierstok

Welk virus haar dochtertje Aliyaah heeft opgelopen, is niet helemaal duidelijk. Wel legt Jørney uit welke behandelingen de kleine meid moet ondergaan. "Ze krijgt nu een infuus met vocht en voeding, want ze houdt niks binnen. Ze krijgt ook zuurstof. (...) Ze is ook gespoeld en ze heeft ook een soort puf-ding gedaan."

Omdat er tot nu toe geen vooruitgang is geboekt, zullen de doktoren vandaag opnieuw kijken bij welke behandelingen Aliyaah baat heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney van EOTB betrapt fietsendief en achtervolgt hem in ondergoed

Voorlopig zal Jørney niets meer delen over haar dochtertje vanwege 'boze ogen'. Aangezien het momenteel alleen maar slechter lijkt te gaan met de gezondheid van haar kleine meid, vraagt ze wel of haar volgers een schietgebedje voor hen willen doen. 

Instagram Story van Jørney

Ex On The Beach-sterren en inmiddels co-ouders Jørney en Odim leken onlangs te hinten op een hereniging. In een aflevering uit Eating With My Ex hadden de twee het over een tweede en eventueel derde kindje samen. Zoals het er nu naar uitziet, blijft het toch bij hun dochtertje Aliyaah. 

Jørney en Odim denken aan gezinsuitbreiding: '2e of zelfs 3e kindje'

01:05