Sylvie Meis en zoon Damián van der Vaart Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis blij met nieuwe vriendin zoon: 'Ik hou van de liefde'

21 juni 2022 15:50

Kleine kinderen worden groot. Zo ook de 16-jarige Damián van der Vaart. De voetballer is namelijk dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Laerke en ook zijn moeder Sylvie Meis (44) is fan. Aan RTL Duitsland vertelt Sylvie over haar kersverse schoondochter.

"Zolang ze goed is voor mijn zoon ben ik gelukkig"

In het Duitse programma Ein Promi ein Joker vertelt Sylvie dat ze het alleen maar leuk vindt dat Damián een relatie heeft. "Ik hou van de liefde en ik gun mijn zoon dit ook van harte." Ook is de presentatrice naar verluidt geen 'hysterische mama' en bemoeit ze zich verder niet met de relatie van haar zoon. "Zolang ze goed is voor mijn zoon ben ik gelukkig."

Op Instagram deelt Sylvie eerder deze week een kiekje van haar en haar schoondochter. Hieronder schrijft ze 'family vacation time', wat dus zou betekenen dat Damiáns liefje mee is op vakantie. Momenteel zijn ze in het Franse Saint-Tropez.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis viert 16e verjaardag Damiàn: 'Mijn grote jongen'

Sylvie wordt in het gesprek ook gevraagd naar drugs. Ze is nou eenmaal een Nederlandse, maar haar antwoord voldoet niet aan het stereotype: "Ik heb nog nooit in mijn leven een joint gerookt en ik heb ook geen drugs gebruikt." Een 'plakje spacecake' zit er bij de presentatrice ook niet in. Toch sluit Sylvie het niet honderd procent uit: "Wie weet ooit wel, maar ik denk het eerlijk gezegd niet." 

Ook vertelt ze dat mensen haar soms onterecht als een diva zien. "Ik geloof dat ik makkelijk in de omgang ben. Met mij kan je goed praten en ik heb verstand van veel dingen." Volgens Sylvie hoeft het ook echt niet allemaal op haar manier te gaan. "Ik ben echt niet zo iemand die zich vasthoudt aan mijn beeld van hoe iets moet zijn, maar ik wil wel dat het professioneel gaat als we aan het werk zijn. Verder ben ik een relaxte meid." 

Je bekijkt de hele video hier terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis denkt met weemoed terug aan vrijgezellenbestaan

Sylvie is wel vaker openhartig in de media, want ook over haar uiterlijk deed ze onlangs een boekje open. Zo legde de presentatrice uit dat ze het belangrijk vindt om waardig oud te worden. Daarom laat Sylvie zich zo nu en dan onder handen nemen om haar uiterlijk te 'optimaliseren'.

Sylvie Meis eerlijk over halfjaarlijkse cosmetische ingrepen

01:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!