Hailey Bieber Beeld © ANP

Hailey Bieber heeft aanklacht aan haar broek hangen

22 juni 2022 04:56

Slecht nieuws voor Hailey Bieber (25) . Het model lanceerde onlangs haar eigen 'skincare line' onder de naam Rhode, maar heeft nu al een aanklacht aan haar broek hangen. Bieber zou inbreuk hebben gemaakt op de merknaam van het ontwerpersduo Purna Khatau en Phoebe Vickers, die al sinds 2014 onder de naam Rhode opereren. Dit meldt TMZ.

"We snappen dat dit haar tweede naam is"

Rhode is Haileys tweede naam, waaronder ze haar eigen merk wilde starten. "We snappen dat dit haar tweede naam is, maar je kan niet zomaar een naam claimen en vastleggen, als die al gebruikt wordt door een andere partij. Ze heeft in 2018 al geprobeerd om de merknaam te kopen van mijn cliënten, maar die weigerden dat. Ondanks dat is Hailey toch doorgegaan met het idee haar merk Rhode te creëren. Nu beschadigt ze een bedrijf dat gerund wordt door twee vrouwen die tot minderheden in de Verenigde Staten behoren," aldus de advocaat van Khatau en Vickers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber deelt online liefde voor haar zieke man Justin

De twee vrouwen voelden dat ze hun bedrijf moesten beschermen. "We zijn er niet op uit om Hailey kwaad te doen, wij willen haar ook als vrouw vieren. Maar we zijn een jong en groeiend bedrijf en kunnen het niet gebruiken dat een bekendheid als Hailey er ineens met onze merknaam vandoor gaat en soortgelijke producten verkoopt. Wij hebben hier zo hard voor gewerkt en Hailey kan elke naam bedenken die ze wil, zij heeft het geld en het 'sterrenschap' daarvoor. Wij kunnen onze naam niet zomaar veranderen, dat zou ons teveel geld kosten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber geeft update over gezondheid Justin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!