Jørney Ex on the Beach Beeld © Instagram @jurney.hendrikx

Jørney uit EOTB overwint eigen narcisme en wil nu andere 'slachtoffers' helpen

22 juni 2022 07:44

Wie kent haar niet, Jørney uit het programma 'Ex on The Beach'? In haar vrije tijd heeft ze een boek gelezen over narcisme. Daardoor heeft ze zó veel inzichten over haar eigen narcisme gekregen dat ze er anderen wil helpen.

"Omdat ik hier zelf ervaring mee heb en er goed uit gekomen ben"

Om die reden maakt Jørney een topic op haar Instagram Stories. 'Omdat ik hier zelf ervaring mee heb en er goed uit gekomen ben', schrijft ze. Via haar social media wil ze steun bieden aan andere vrouwen met narcistische trekjes.

Het boek dat Jørney las heeft haar tot 'verbazingwekkende' inzichten gebracht. 'Het is bewezen dat ieder mens narcistische trekjes heeft, alleen als een persoon er meer dan vijf heeft is het pas echt een narcist', laat Jørney weten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dochtertje Jørney uit Ex On The Beach opgenomen in ziekenhuis

Wat zijn die trekjes dan volgens Jørney? 'Gespeeld charmant zijn, verslaafd aan aandacht, hooghartig naar anderen, gebrek aan emoties, macht willen hebben, extreem jaloers zijn, egoïstisch zijn, bewonderd willen worden.'

Volgens Jørney is er weinig hulp voor 'slachtoffers' van narcisme. En daarom wil ze een luisterend oor zijn voor andere mensen met narcistische trekjes. 'Letterlijk de enige oplossing is geen contact of zo weinig contact mogelijk.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Odim probeert Jørney terug te winnen in Eating With My Ex

Als we Jørney moeten geloven, ontvangt ze talloze reacties van mensen die zich herkennen in haar verhaal over mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. De verhalen 'raken haar echt'. 'Ik weet zeker dat jullie hier van los kunnen komen', schrijft ze.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!