Annemarie Keizer en Joa Beeld © Instagram @mrskeizer

Annemarie Keizer geeft update over huilbaby Joa

22 juni 2022 11:47

Annemarie Keizer (36), de vrouw van zanger Simon Keizer (38), geeft een update over hun kleine spruit Joa. Vorige week vertelde ze dat de kleine 's nachts non-stop aan het huilen is.

"Sinds een paar dagen lijkt de rust enigszins wedergekeerd"

Het lijkt een stuk beter te gaan met Joa, zo schrijft ze op Instagram. 'Sinds een paar dagen lijkt de rust enigszins wedergekeerd.' De Keizertjes wisten niet wat er aan de hand was met hun jongste telg, maar inmiddels lijkt het lek boven. 'Joa krijgt medicijnen tegen verborgen reflux. De symptomen lijken toch die kant op te wijzen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie Keizer in tranen om kleine Joa: 'Wat is er toch met jou?'

Eindelijk zijn ze af van de slapeloze nachten. 'Hij is nu van elk kwartier wakker ‘s nachts naar drie uur achter elkaar slapen gegaan.' Dat is een flinke opsteker voor het stel. Annemarie hoopt dat het ergste nu achter de rug is. 'We hopen zo dat ons lieve baby’tje zich weer helemaal lekker gaat voelen. Het begin is er.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na dochter heeft ook zoontje Simon en Annemarie Keizer waterpokken

Joa is inmiddels al een half jaar oud. En ondanks de heftige nachten, kijkt Annemarie terug op een geweldige tijd. 'Een half jaar geleden verrijkte dit kleine zonnestraaltje ons leven', schrijft ze.

Onlangs bracht Simon een liefdesnummer uit voor zijn Annemarie. Ze waren namelijk tien jaar getrouwd. In de video hieronder zie je daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!