Lil Kleine Beeld © ANP

OM nog steeds bezig met onderzoek mishandeling Lil Kleine

22 juni 2022 11:35

Het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar Lil Kleine (27) loopt nog steeds. Dat laat het OM woensdag desgevraagd weten. Het onderzoek werd half februari gestart. Het Openbaar Ministerie liet toen weten de rapper te verdenken van een poging tot zware mishandeling van zijn verloofde.

Jorrik Scholten, zoals zijn echte naam is, werd toen aangehouden nadat er beelden naar buiten waren gekomen waarop te zien was dat hij zijn verloofde Jaimie Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Vlak na het incident brak Jaimie met Lil Kleine.

Vlak voor het incident werd Lil Kleine nog veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man in een nachtclub in Amsterdam. Jaimie liet begin april in een interview op televisie weten dat zij aangifte tegen haar ex had gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Jaimie Vaes staat open voor nieuwe liefde: 'Ben wel aan het daten'

Jaimie gaf eerder deze week weer een interview aan RTL Boulevard en zei dat zij en Lil Kleine elkaar niet meer zien. Ook heeft de rapper geen contact meer met hun kind Lío. Het is onduidelijk of deze restrictie is opgelegd door de politie of dat de twee exen hier zelf voor gekozen hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine en Jaimie Vaes beiden aanwezig op extravagant huwelijk

Managementbureau NAMAM, dat Lil Kleine jarenlang vertegenwoordigde, haalde de rapper na het incident van de website. Maar officieel brak het bureau nooit met hem. Een woordvoerder van het bureau liet woensdagochtend aan ANP weten 'niet in te kunnen gaan' op de vraag of het bureau en Lil Kleine nog samenwerken.

Ook Jaimie werd jarenlang door NAMAM, het bureau van ondernemer Nathan Moszkowicz, vertegenwoordigd. Zij stelde begin april dat het bureau de belangen van Lil Kleine boven haar belangen stelde. Zo werd Jaimie naar eigen zeggen gedwongen om mee te werken aan een filmpje dat Lil Kleine op zijn socials plaatste waarin zij samen zeiden dat de relatieproblemen heel erg meevielen. Het bureau heeft nooit op deze verwijten gereageerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Politiemedewerker geschorst na lekken informatie Lil Kleine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!