Beeld © ANP

Buddy Vedder vervangt Danny de Munk in I Can See Your Voice

22 juni 2022 18:31

Fred van Leer (45) heeft in een inmiddels verwijderde Story op Instagram onthuld wie één van de vervangers van Danny de Munk (52) is in 'I Can See Your Voice'. De naam Buddy Vedder (27) prijkt op de muur in de gang van wat waarschijnlijk de kleedkamers zijn.

Ruim een week geleden werd bekend dat Danny de Munk, vast panellid in het programma, in overleg zijn werkzaamheden bij I Can See Your Voice neerlegt. RTL liet gisteren in een reactie weten dat ze hebben gekozen om een wisselend panellid plaats te laten nemen op de plek van Danny. 

Op de foto van Fred, die in handen is van juicekanaal Reality FBI, zie je Marieke Elsinga poseren. Niet alleen het roze pak springt in het oog, maar ook de naam Buddy vlak achter haar (zie foto hieronder). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk vervangen als panellid in I Can See Your Voice

RTL stelde eerder in een statement: 'Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuwe seizoen I Can See Your Voice. We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen aan het programma.' Daarop werden vervangers voor Danny gezocht. 

Danny kwam in april in opspraak wegens vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag, dat hij meteen ontkende. Nu wordt hij door een vrouw aangeklaagd die tussen 2007 en 2008 met hem samenwerkte aan de musical Ciske de Rat. John van den Heuvel zit bovenop deze zaak en vertelde hier meer over aan de desk van RTL Boulevard. 

'Aangeefster Danny de Munk is niet op geld en celstraf uit'

06:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!