Kendall Jenner en Devin Booker Beeld © ANP

'Kendall Jenner verbreekt relatie met Devin Booker'

23 juni 2022 04:07

Er lijkt een einde te zijn gekomen aan de relatie die Kendall Jenner (26) twee jaar lang had met basketballer Devin Booker (25). Volgens een bron is het stel al twee weken uit elkaar, maar hopen ze na een poosje apart te zijn toch weer samen te komen. Dit meldt 'E! News'.

Kendall en Devin waren in mei nog samen bij het huwelijk van Kendalls halfzus Kourtney Kardashian en Travis Barker in Italië, maar hadden ze bij thuiskomst het gevoel niet meer op één lijn te zitten en realiseerden ze zich 'verschillende levensstijlen te hebben'. Hierop zou het model haar vriend gezegd hebben wat tijd alleen te willen doorbrengen. Volgens de bron hebben de twee nog steeds contact en geven ze nog altijd om elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner voelt druk van Kris en Kylie om kind te krijgen

Kendall en Devin begonnen met daten in april 2020, maar werd hun relatie in juni van dat jaar echt serieus. Op Valentijnsdag in 2021 maakte Kendall het 'Instagram officieel' voor haar miljoenen volgers. In juni 2021 vierde ze haar eerste 'anniversary' via Instagram Stories, waar ze een aantal liefdevolle kiekjes deelde.

Nikkie Plessen vergelijkt thema huwelijk Kourtney Kardashian met The Addams Family

03:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!