Beeld © ANP

Heidi Montag deelt kiekje van haar groeiende babybuik

23 juni 2022 15:49

Heidi Montag (35), bekend van de realityserie 'The Hills', kan haar geluk niet op nu ze opnieuw zwanger is. Op social media deelt ze vol trots foto's waarop haar groeiende babybuik goed zichtbaar is.

"Zo'n leuke avond met Spencer"

Tijdens een avondje uit met haar man Spencer Pratt bij een evenement van Prime Video is Heidi op de gevoelige plaat vastgelegd. Gehuld in een bordeauxrode jurk die haar vormen goed benadrukken, poseert ze voor de camera. 'Zo'n leuke avond met Spencer', schrijft Heidi bij de plaatjes. 'Bedankt voor de foto's. Moest even later van schoenen wisselen', zegt ze, waarmee ze doelt op de hoge stiletto's die ze draagt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Hills-ster Heidi Montag verwacht tweede kindje

Heidi en Spencer wilden al langer gezinsuitbreiding, maar dat was niet gemakkelijk. De realityster zegt dat ze haar tweede zwangerschap onder meer dankt aan een ander dieet. Zo at ze voornamelijk dierlijke producten als hart, rauw vlees en zelfs bizontestikels. "Ik at zo min mogelijk fruit, at eigenlijk geen granen en slikte een paar supplementen. Toen ontdekte ik ook een glijmiddel dat goed zou zijn voor de vruchtbaarheid. Dat alles en het plan van God hebben ervoor gezorgd dat ik zwanger ben."

Heidi en Spencer hebben samen al een 4-jarige zoon. De twee zijn sinds 2008 getrouwd. Het koppel was samen te zien in The Hills (2006-2010) en in de vervolgserie die van 2019 tot en met 2021 werd uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Montag laat baarmoederpoliepen verwijderen: 'Zó dankbaar'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!