Al Pacino Beeld © ANP

Al Pacino geeft uitleg over veelbesproken Shrek-telefoonhoesje

24 juni 2022 01:04

Ruim twee maanden nadat Al Pacino (82) viral ging nadat er een foto van hem op sociale media werd geplaatst waarop hij te zien is met een telefoonhoesje van animatieheld Shrek, heeft de acteur nu zelf op het voorval gereageerd. Volgens Al was het een cadeau van zijn jongste dochter Olivia (21). Dit liet hij weten in een interview met 'The Today Show'.

"Ik had in eerste instantie helemaal niet door dat het Shrek was"

Toen de interviewer een replica van het befaamde hoesje liet zien, schoot Al in de lach. "Mijn dochter heeft dat hoesje op mijn telefoon gedaan, ik had in eerste instantie helemaal niet door dat het Shrek was. Totdat me dat duidelijk werd gemaakt via sociale media. Ik heb hem nog steeds, want het was een cadeautje," aldus Al.

Het Shrek-hoesje kwam onder de aandacht nadat acteur Jason Momoa in april een foto op Instagram plaatste van een etentje dat hij met meerdere mensen, waaronder Al, had. Hierop was de telefoon van de acteur, mét hoesje, duidelijk te zien. Op Twitter regende het reacties destijds. 'Haha, wat een legende is deze man! Dan ben je gewoon Michael Corleone en Tony Montana en dan heb je een hoesje van Shrek! Ik ga er meteen een kopen', aldus een volger. Een ander schreef: 'Hoe een filmheld respect toont voor een andere filmheld. Fantastisch dit. Al & Shrek forever!'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

81-jarige Al Pacino datet met 28-jarige ex Mick Jagger

Olivia is de tweelingzus van Anton, de zoon die Al deelt met ex-vriendin Beverly D' Angelo. Uit een eerdere relatie heeft hij dochter Julie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Al Pacino gaat viral om bijzonder telefoonhoesje