Merel en Thomas in De Bachelor Beeld © Instagram: @thooootje

Bachelor Thomas deelt relatiestatus na geruchten over breuk met Merel

24 juni 2022 11:25

Het 'De Bachelor'-avontuur is al een tijdje voorbij voor tortelduifjes Thomas van der Vlugt (30) en Merel Beks (27). Hoewel de twee op een roze wolk lijken te zitten, gaan er ook geruchten over een relatiebreuk. In de ochtendshow van radiostation SLAM! deelt Thomas de huidige stand van zaken.

"We zien elkaar nog steeds"

Volgens verschillende juicekanalen zouden Thomas en Merel uit elkaar zijn. Andere geruchten vertellen weer dat Thomas nog wel samen zou zijn met de winnares van het programma, maar dat hij vreemdgaat met andere vrouwen. Op SLAM! vertelt de StukTV-presentator dat ze echter nog altijd gelukkig zijn. "We zijn nog steeds aan het daten, dus we zien elkaar nog steeds." Toch blijven de twee het rustig aan doen. "We geven het de tijd, want rond zo'n programma ontstaat een enorme buzz en kan je eigenlijk niks doen. Nu heb je pas tijd om elkaar echt te leren kennen." Over de geruchten wordt verder niet gesproken.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Bachelor-dames onder vergrootglas bij vrienden Thomas: 'Interessant om te zien'

Eerder deze week kondigde de De Bachelor-winnares aan dat ze een stapje terugdoet op haar socialmediakanalen. Ze kan alle reacties die ze na het programma ontvangt niet meer aan, legt ze uit. Ook de geruchten rondom Thomas lijken haar te raken. 'Elke mening van iedereen blijft maar in mijn hoofd zitten en ik neem dat mee en kan het niet goed loslaten', schrijft ze. 'Je wilt reageren, maar ook weer niet en dat ervaar ik als best zwaar.'

Toch besloot Merel gisteren te reageren op TikTok. In een video somt ze alle geruchten op, waarna ze haar pleidooi eindigt met twee middelvingers richting de camera. Ook de roddel dat Thomas een contract van zes maanden zou hebben getekend om bij Merel te blijven, drukt ze de kop in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas moet wennen aan relatie met Merel: 'Durf niet vol in te springen'

Thomas koos voor Merel in de finale van De Bachelor. Runner-up Maureen deed haar verhaal in de RTL Boulevard Reality Podcast:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!