Barbara Sloesen en vriend Joost Beeld © Instagram @barbarasloesen

Verliefde Barbara Sloesen: 'Leef gewoon mijn eigen romantische feelgoodfilm'

26 juni 2022 12:35

Barbara Sloesen (33) maakte afgelopen februari haar relatie 'officieel' door een eerste kiekje met haar vriend Joost te delen. Inmiddels is het koppel ruim een half jaar samen en nog altijd stapelgek op elkaar. "Het was liefde op het eerste gezicht", vertelt de actrice in het zomerboek van 'LINDA.'.

"Het was liefde op het eerste gezicht"

De Zwaar Verliefd-ster vertelt dat Joost contact met haar opnam via Instagram naar aanleiding van een film waarin ze speelde. "Het was zo gezellig dat we nummers uitwisselden", aldus een verliefde Barbara.

"In alle spontaniteit stonden we diezelfde avond op de Amsterdamse Magere Brug om elkaar te ontmoeten. Het was liefde op het eerste gezicht", vervolgt ze in het blad. "De kroegen waren dicht vanwege de lockdown, dus we zaten uren met een fles wijn op een bankje aan de gracht. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Ik leef gewoon mijn eigen romantische feelgoodfilm."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barbara Sloesen zet schaar in lange lokken

De twee wonen inmiddels ook al samen. Joost is bij de actrice ingetrokken. Daarvoor hoefde hij zijn stad niet te verlaten: Barbara woont net als hij in Amsterdam, maar dan in een ander deel. 

De boekverfilming van Daphne Deckers' kindje Alles is zoals het zou moeten zijn was vorig jaar een knetterend succes, dus een vervolg kon niet uitblijven. De opnames zijn in volle gang en wij spraken niet alleen hoofdrolspeelster Barbara, maar óók haar nieuwe tegenspeler - en het is niet Jim Bakkum.

Niet Jim Bakkum, maar dít is de nieuwe tegenspeler van Barbara Sloesen

02:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barbara Sloesen schaamde zich vroeger voor haar grote cupmaat