Imanuelle Grives Beeld © ANP

Imanuelle Grives pleit voor meer bloot: 'Alles wordt geseksualiseerd'

25 juni 2022 12:20

Imanuelle Grives (37) vindt het jammer dat er in Nederland 'soms zo spastisch over naaktheid wordt gedaan'. Dat vertelt de actrice in het zomerboek van het tijdschrift 'LINDA.'.

"Alles wordt geseksualiseerd, waardoor je al snel een lustobject bent"

Volgens Imanuelle moet 'een beetje bloot' best kunnen. Ze vertelt: "Alles wordt geseksualiseerd, waardoor je al snel een lustobject bent. 'Zo, jij hebt er zin in.' Nou, niet per se dus." Zo vertelt ze ook dat mensen vaak raar reageren als ze sexy kleding draagt. "Daarom pas ik mijn kledingstijl hierop aan", aldus de actrice.

Toch is ze laatst 'heel sexy gekleed' naar een première gegaan, inclusief hoge split en diep decolleté. "Ik vind dat ik mijn sensualiteit veel meer mag omarmen. Het voelde goed, heel vrouwelijk", vertelt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imanuelle Grives maakt comeback: 'Dankbaar voor tweede kans'

Ook voor haar (ex-)vriendjes kleedt ze zich graag sexy. Imanuelle vertelt: "Laatst was ik bij een evenement waar ik een ex tegenkwam. Ik droeg een kokerrokje, goeie hakken, lekkere make-up. Hij moest wel even slikken toen hij me zag. Ik ben niet wraakzuchtig, maar dat hij ervan moest stotteren voelde wel lekker."

Imanuelle is weer helemaal terug van weggeweest nadat ze werd opgepakt voor drugshandel. Inmiddels staat ze weer veelvuldig op de filmset en daar is ze enorm dankbaar voor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imanuelle Grives kwam tot rust in de gevangenis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!