Yvonne Coldeweijer en Robert ten Brink Beeld © ANP

Yvonne oog in oog met Robert ten Brink na verspreiden juice

26 juni 2022 13:35

Yvonne Coldeweijer (35) plaatst hele dagen lang zogeheten 'juice' over menig bekende Nederlanders. Afgelopen week was Robert ten Brink (68) aan de beurt. Nadat Yvonne tientallen berichten deelde over de vermeende arrogante en onaardige houding van Dr. Love op de set van zijn programma's liep ze hem zaterdagavond tegen het lijf. Kan gebeuren.

"Ik dacht: I want to die!"

Op Amsterdam Diner werd Yvonne aangesproken door Robert. "Ik voel opeens een energie aan de andere kant van de tafel komen, dus ik kijk en zegt iemand tegen mij: 'Hoi Yvonne!' Wie denk je dat het is?! Robert ten Brink! Dus ik zei: 'Robert, hé!' Ik dacht: I want to die!" aldus Yvonne in haar Instagram Stories.

Vervolgens hadden de twee een gesprek over de tientallen berichten die Yvonne met de buitenwereld heeft gedeeld. Volgens Yvonne zei Robert dat iedereen hem erop aansprak. "Het is zó heftig wat jouw platform doet", zou de presentator gezegd hebben.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rob Goossens: 'Yvonne is de McDonald's onder de journalistiek'

Al met al vond Yvonne dat Robert sportief met de situatie omgaat. "Want hij zei ook: 'Ik vind het hartstikke leuk wat je doet.' Toen voelde ik me natuurlijk helemaal schuldig enzo. Ik dacht toen ook echt van: ik ga nooit meer naar zo’n event. Het slaat echt nergens op, want dit is echt niet wat ik moet hebben."

Zelf heeft Yvonne haar confrontatie met Robert positief ervaren. Ze vindt hem een aardige man. "Maar ik denk dat het toch wel een beetje klopt wat ik allemaal heb binnengekregen, maar dat hij heus niet altijd zo is. Dat geldt natuurlijk voor alles en iedereen waar ik over juice. Het zijn ook momentopnames, maar Robert is gewoon iemand die al zólang in het vak zit. Die laat zich dan helemaal meeslepen en die is dan gewoon zo."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yvonne reageert op in scène gezet filmpje: 'Rechtmatig gehandeld'

Hoe kwam Yvonne Coldeweijer aan beelden van mishandeling door Lil Kleine?

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!