Yolanthe Cabau op liefdestrip met nieuwe vlam

27 juni 2022 15:43

De relatiestatus van Yolanthe Cabau (37) houdt veel mensen bezig sinds de actrice niet langer samen is met Wesley Sneijder (38). De laatste tijd gaan er geruchten dat ze een nieuwe liefde heeft, Lentini Eersteling (26). Of het nou waar is of niet, de twee gaan wel samen op vakantie.

"Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen"

Yolanthe en Lentini werden al vaker aan elkaar gelinkt, maar beiden wilden hun opbloeiende romance nooit bevestigen. Toch lijkt het er sterk op dat Yolanthe de liefde heeft gevonden. RTL Boulevard ontving vandaag exclusieve beelden, waarop te zien is dat de twee het erg gezellig met elkaar hebben. De mogelijke lovers werden samen in Portugal gespot. Zoontje Xess Xava was er niet bij.

Hoewel het erop lijkt dat Yolanthe het geluk heeft gevonden bij Lentini, ontkende ze onlangs zelf met klem dat ze een relatie heeft. "Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven. In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind", zei Yolanthe recent nog tegen Grazia.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe geeft update over relatiestatus: 'De liefde is voor altijd'

Over haar relatiestatus zei Yolanthe dat ze 'gelooft dat het leven loopt zoals het moet lopen'. "Op een dag hoop ik weer een gelukkig gezin te vormen, maar dat kun je niet forceren."

Hoewel Yolanthe niet meer samen is met Wesley, de vader van hun kind Xess Xava, gaan de twee wel nog steeds goed met elkaar om. "Ik heb een goede band met mijn ex en mijn kind heeft een goede band met zijn vader. En ook al zijn Wes en ik uit elkaar, de liefde is voor altijd."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Yolanthe Cabau meest begeerde vrijgezel van Nederland'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!