Bam Margera Beeld © ANP

Bam Margera opgespoord na tweede vermissing

28 juni 2022 04:34

De familie van Bam Margera heeft de 'Jackass'-ster opgespoord in Florida. De 42-jarige bleek sinds zijn vertrek uit een afkickkliniek in een hotel in Deerfield Beach te verblijven.

De familie laat aan TMZ weten dat zij onder begeleiding van de politie een crisisinterventie hebben opgezet in het hotel. De ouders van Bam waren daarbij aanwezig en andere familieleden hebben via de telefoon met hem gesproken. De skateboarder en acteur zou uit de kliniek zijn vertrokken omdat hij bang was dat hij zijn vierjarige zoon nooit meer zou zien. De familie zegt dat hij uiteindelijk vrijwillig is vertrokken naar een nieuw afkickcentrum.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkwijzer Jackass-film aangepast na klachtenregen

Twee weken geleden vertrok Bam ook al uit de kliniek. Omdat hij daar onder gerechtelijk bevel verbleef, had hij geen toestemming om weg te gaan en gaf de manager hem op als vermist. Ook toen werd hij enkele dagen later gevonden in een hotel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jackass-ster Bam Margera heeft zich opnieuw uit de voeten gemaakt

Bam kampt al jaren met verslavingen en zat vaker in afkickklinieken. Eerder dit jaar schikte hij nog in een zaak tegen de makers van Jackass 4: Forever over zijn ontslag. Zij hadden hem gedwongen drie keer per dag een blaastest te doen, twee keer per week urine af te geven en geregeld zijn haarwortels te laten testen op het gebruik van middelen. Bam werd ontslagen nadat hij positief was getest op Adderall, een medicijn dat hij naar eigen zeggen slikt vanwege zijn ADHD.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!