Ron Brandsteder Beeld © ANP

Ron Brandsteder en déze BN'ers presenteren zomer-Nachtzuster

28 juni 2022 08:00

Ron Brandsteder (72), Sjaak Bral (58), Leo Driessen (67) en Bastiaan Ragas (50) vervangen deze zomer 'Nachtzuster'-presentatrice Astrid de Jong (50). Dat heeft omroep MAX dinsdag bekendgemaakt.

"Omdat ik deze zomer vrij lang weg ga, wilde ik een cadeautje achterlaten voor de luisteraars in de nacht"

Astrid gaat voor het eerst in lange tijd een maand op vakantie. De vier mannen zullen allemaal één aflevering van het populaire nachtprogramma van de NPO overnemen.

De eerste uitzending dat Astrid afwezig is, op 23 juli, neemt Ron voor zijn rekening. De laatste zomershow dat een man de honneurs waarneemt, is op 13 augustus. Acteur Bastiaan Ragas doet dan het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nachtzuster Astrid de Jong genomineerd voor radio award

"Omdat ik deze zomer vrij lang weg ga, wilde ik een cadeautje achterlaten voor de luisteraars in de nacht", vertelt Astrid. "Ik heb allemaal radiovrienden gevraagd of ze voor mij, en de luisteraars een nachtje door wilden halen. Ron, Sjaak, Leo en Bastiaan zeiden niet alleen ja, ze verheugen zich er ook bijzonder op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ron Brandsteder weigert excuses te maken aan 3FM-collega

Nachtzuster is een van de populairste nachtprogramma's van de Nederlandse radio. Luisteraars kunnen elke week in de nacht van vrijdag op zaterdag bellen met vragen en ook met antwoorden. De inval-presentatoren zullen met deze formule gewoon doorgaan tijdens de vakantie van Nachtzuster Astrid.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!