Beeld © Videoland/Jasper Suyk

Jimmy uit Prince Charming heeft een nieuwe liefde en dit is hem

28 juni 2022 15:53

Als er iemand voor de nodige reuring wist te zorgen in het afgelopen 'Prince Charming'-seizoen, dan was het Jimmy Sebastian wel. De kandidaat nam bepaald geen blad voor de mond en dat werd hem niet altijd in dank afgenomen. Uiteindelijk bleek hij niet de ware te zijn voor Prince Charming Chris, maar nu heeft hij zijn geluk in de liefde alsnog gevonden.

"Dreams do come true"

Jimmy liet na zijn deelname aan het programma duidelijk merken dat hij geen warme herinneringen overhield aan zijn televisie-avontuur. Zo sprak hij in een eerdere Instagram-post over 'fake ass-medekandidaten en shady fans.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jimmy uit Prince Charming sneert naar medekandidaten (en fans)

Inmiddels lijkt hij een stuk positiever in het leven te staan en blijkt hij alsnog een man aan de haak te hebben geslagen. In een Instagram-post deelt hij een kiekje van zichzelf samen met zijn nieuwe vriend, genaamd Eduard Mose. Het bijschrift liegt er niet om: 'This guy, this life, this [love]. When you least expect it, dreams do come true. Thank you for being you', zo schrijft Jimmy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jimmy uit Prince Charming dropt bom in Il Palazzo

Een blik op het Instagram-account van zijn nieuwe vriend laat zien dat hij een expert op het gebied van mentale gezondheid is.

Jimmy wist in Prince Charming voor de nodige opschudding te zorgen. Zo kreeg hij het aan de stok met Rick:

Jimmy en Rick vliegen elkaar in de haren in Prince Charming

03:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!