Ricky Martin Beeld © ANP

Oud-manager klaagt Ricky Martin aan om niet betaald loon van 3 miljoen

29 juni 2022 22:27

Rebecca Drucker, de voormalig manager van Ricky Martin (50), heeft haar oud-werkgever aangeklaagd. Volgens Rebecca krijgt ze nog 3 miljoen dollar aan commissie van de zanger, maar weigert hij dat bedrag over te maken. Volgens entertainmentsite 'TMZ' eist ze het geld terug en wil ze ook een schadevergoeding.

Rebecca werkte naar eigen zeggen van 2014 tot en met 2018 voor Ricky, maar werd in 2020 door hem teruggevraagd toen het op persoonlijk en professioneel vlak 'onrustig' was, is volgens TMZ te lezen in rechtbankdocumenten. Ze keerde terug en beweert ervoor te hebben gezorgd dat hij allerlei nieuwe contracten kreeg. Zo zegt Rebecca hem te hebben geholpen met onder meer een tournee te boeken met Enrique Iglesias, iets waar hij miljoenen mee zou hebben verdiend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Ricky Martin wil hem niet horen zingen

De oud-manager stelt daarnaast dat ze Ricky heeft geholpen met niet-gespecificeerde beschuldigingen die, als ze naar buiten waren gekomen, zijn carrière in gevaar hadden gebracht. Waar dat over gaat, is niet duidelijk, maar de kwestie zou zijn opgelost.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin ontwikkelde PTSS na interview Barbara Walters

Rebecca zegt dat ze Ricky vaak heeft gevraagd om de commissie, maar dat de zanger haar niet wilde betalen. Ricky zou haar ook hebben bedreigd en geëist hebben dat ze een geheimhoudingsovereenkomst tekende, maar dat weigerde ze. Hij heeft nog niet op de aanklacht gereageerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!