Carci B Beeld © ANP

Cardi B wil onder het mes na tweede kind: 'Extra vel'

30 juni 2022 02:47

Cardi B (29) is er klaar voor om onder het mes te gaan, zo heeft ze haar fans via sociale media laten weten. De rapper laat weten een nieuwe ingreep te ondergaan nadat ze in 2019 al een liposuctie heeft laten doen.

"Ik doe lekker 'what the fuck' ik wil met mijn lichaam"

"Die buik van mij mag wel even onder handen genomen worden. Het is niet rampzalig maar ik vind dat extra vel gewoon niet fijn. Ik ben wat zwaarder dan voorheen en daar voel ik me niet goed bij, dus daarom wil ik er vanaf komen," aldus Cardi.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B en Offset maken na zeven maanden naam zoontje bekend

Cardi beviel in september 2021 van haar zoon Wave, haar tweede kind dat ze deelt met haar echtgenoot Offset. De twee waren al de trotse ouders van dochter Kulture (3).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roddelblogger moet Cardi B 1 miljoen betalen

De rapper is ook druk met het realiseren van haar tweede studioalbum, dat 'ergens' in het najaar moet uitkomen. Maar voordat dat gaat gebeuren wil Cardi weer strak in haar vel zitten en moet al het overtollige vel van haar lijf verwijderd zijn. "Ik ben er klaar mee. Het is niet goed voor mij om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn, dus hup met die operatie en dan weer lekker zingen. Mensen zeggen weleens tegen me dat ik lui ben en moet gaan sporten, maar daar heb ik geen tijd voor. Ik doe lekker 'what the fuck' ik wil met mijn lichaam."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!