Milou Temptation Beeld © Instagram @milouvanagtmael

Borstvergroting Milou van Temptation gaat mis: 'Vind het verschrikkelijk'

30 juni 2022 13:06

In eerste instantie wist Milou in 2020 samen met haar Heikki 'Temptation Island' te overleven, maar bij thuiskomst veranderde er een hoop. Niet alleen gingen de tortelduifjes ieder hun eigen weg, de 27-jarige besloot ook flink aan zichzelf te laten sleutelen. Tijdens haar laatste operatie, een borstvergroting, ging het echter volledig fout.

"Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben"

De Temptation-ster is altijd eerlijk op social media over wat ze allemaal laat doen. Zo onderging Milou een paar jaar terug al een borstvergroting, maar onlangs gingen haar 'vriendinnen' wéér onder het mes. En dat is ook haar Instagram-volgers niet onopgemerkt gebleven. De reacties onder Milous laatste post - een bikinifoto - zijn dan ook niet mals. Toch was het niet Milous eigen keuze om wakker te worden met implantaten van 825cc.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het nu met Jan Sietse en Linde uit Temptation Island?

In de comments legt de realitybabe uit: 'Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben. Ik had een prothesewissel nodig omdat er één borst lek was. Ik vroeg om iets groter - dus 100/200cc extra - maar ik werd wakker met 400cc extra. Dat was niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk.' Binnenkort moet ze daarom weer onder een mes. Wel bij een andere arts, verzekert ze haar volgers.

Wie ook niet vies is van een prikje hier en een spuitje daar is Sylvie Meis. In onderstaande video vertelt de blondine alles over haar halfjaarlijkse cosmetische ingrepen. 

Sylvie Meis eerlijk over halfjaarlijkse cosmetische ingrepen

01:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster Daniëlle verwelkomt eerste zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!