Het moment dat Will Smith komiek Chris Rock een klap geeft. Beeld © ANP

'Zó wil Will Smith zijn comeback maken na Oscar-klap'

30 juni 2022 13:45

Na de Oscars had iedereen het over één ding: Will Smith (53) die het podium opstormde om Chris Rock (57) in het gezicht te slaan, nadat hij een - volgens de acteur - misplaatste grap maakte over zijn vrouw Jada Pinkett Smith (50). Hoewel menigeen dacht dat dit het einde voor Wills carrière betekende, ondanks dat hij wat later het beeldje voor Beste Acteur won, denkt Will daar zelf anders over.

Volgens ingewijden van The Sun zou Will werken aan zijn comeback. De acteur doet dit door helemaal zelf een vervolg van de populaire apocalyps-film I Am Legend te produceren. Met deze thriller, waarvan het origineel in 2007 een enorm succes was, hoopt Will dat hij zijn 'beschadigde reputatie kan herstellen', laat de insider weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Klap Will Smith zorgt ook voor nieuw beleid bij Tony Awards

In de tussentijd heeft de acteur niet stilgezeten, want hij is druk geweest met therapie. Volgens deze anonieme bron heeft Will geprobeerd uit te vogelen wat hem tijdens de Oscars heeft bewogen om de komiek fysiek aan te vallen. "Daar is wat zelfreflectie bij komen kijken."

Of mensen op zijn comeback zitten te wachten? Will lijkt er wel vertrouwen in te hebben. "Hij is vastberaden de buitenwereld te laten zien hoeveel spijt hij heeft en hij denkt dat, als hij zich voldoende verontschuldigt, Hollywood hem wel zal vergeven. Het komt er natuurlijk op neer dat het publiek geëntertaind wil worden en daar is, zou je zeggen, Will Smith de uitgelezen persoon voor.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Will Smith in therapie na Oscar-incident om aan huwelijk te werken

Klap Will Smith dreunt nog na in Hollywood: 'Vlek op vlek'

03:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!