Prins Charles Beeld © ANP

'Prins Charles erg opgetogen over eerste ontmoeting kleindochter'

30 juni 2022 14:52

Het platinum jubileum van koningin Elizabeth was voor prins Charles (73) extra speciaal, want hij had tijdens deze feestelijkheden ook zijn eerste ontmoeting met zijn jongste kleinkind Lilibet (1). Het tweede kind uit het huwelijk van prins Harry (37) en Meghan Markle (40) zorgde volgens de Britse media voor veel vreugde bij Charles.

"Het was heel, heel, heel bijzonder dat ze weer wat tijd met elkaar konden doorbrengen"

Een bron deelt aan Sky News de details en omschrijft de ontmoeting als 'fijn' en 'zeer emotioneel'. Lilibet, die in datzelfde weekend 1 jaar oud is geworden, ontmoette ook voor het eerst haar overgrootoma Elizabeth. "Het was fantastisch om ze weer te zien. Charles en Camilla waren er erg opgetogen over", zegt de insider.

Opa Charles had zijn 3-jarige kleinzoon Archie al wel eerder ontmoet, maar omdat Harry en Meghan nu in Amerika wonen, was dit alweer een tijd geleden.  "Het was heel, heel, heel bijzonder dat ze weer wat tijd met elkaar konden doorbrengen", weet de bron te melden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Charles bedankt 'mummy' Elizabeth tijdens jubileumconcert

In 2020 besloten Harry en Meghan niet langer actief deel uit te maken van het Britse koningshuis en verhuisden ze naar Amerika. Prins Charles heeft nog drie andere kleinkinderen uit het huwelijk van zijn zoon William en schoondochter Kate. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charles en Camilla te zien in jubileumaflevering EastEnders

De achterkleinkinderen van koningin Elizabeth stalen de show tijdens haar 70-jarig regeerjubileum:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!