Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jaimie bevestigt nieuwe relatie Lil Kleine: 'Hij moet lekker genieten'

30 juni 2022 14:39

Het valt Jaimie Vaes (32) nog altijd zwaar hoe haar ex Lil Kleine (27) met haar omgaat. Dat vertelt ze in de tweede aflevering van haar realityserie 'Jaimie: In the Vaes Lane', die vrijdag op discovery+ verschijnt. "Het zijn pesterijen. Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat je uit elkaar bent hoop je dat je een beetje respect krijgt en dat komt maar niet." Ook onthult ze dat de rapper een nieuwe relatie heeft.

"Hij moet doorpakken waar het kan, maar heb dan een beetje respect"

Jaimie zegt dat het gedrag van Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, 'alsmaar erger' wordt. "Maar ik laat me niet meer kwetsen of me zo behandelen." De realityster is benieuwd hoe het gedrag van Jorik zich uiteindelijk zal ontwikkelen. "Hopelijk zijn Lío en ik dan een paar stappen verder. Als meneer Scholten dan een vaderrol wil, hopelijk is hij dan ook wat gegroeid in zijn zijn en in zijn psyche. Want op dit moment denk ik dat zijn focus daar nog niet ligt. Ik weet niet waar, maar in ieder geval niet op verbetering."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes gunt Lío broertje of zusje: 'Als het goed voelt'

Ondanks dat Jaimie en Jorik nu al een aantal maanden uit elkaar zijn, heeft ze nog steeds bepaalde verwachtingen van haar ex. "Maar sinds hij terug is gekomen uit Thailand, is er niets veranderd. Vooral tegenover Lío is zijn houding niet veranderd. Terwijl, hij zou daarheen gaan voor zichzelf en voor zijn zoon. Maar hij komt terug met een nieuwe relatie en dat is hartstikke leuk. Hij moet lekker genieten en doorpakken waar het kan, maar heb dan een beetje respect."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes openhartig: 'Raakte steeds verder verwijderd van mezelf'

Het Openbaar Ministerie liet eind juni weten dat het onderzoek naar Lil Kleine nog steeds loopt. Het onderzoek werd half februari gestart. Het OM liet toen weten de rapper te verdenken van een poging tot zware mishandeling van zijn verloofde.

Lil Kleine werd toen aangehouden nadat er beelden naar buiten waren gekomen waarop te zien is dat hij zijn verloofde Jaimie met haar hoofd tussen een autodeur klemt. Vlak na het incident brak Jaimie met de artiest. Vlak voor het incident werd Lil Kleine nog veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man in een nachtclub in Amsterdam. Jaimie liet begin april in een interview op televisie weten dat zij aangifte tegen haar ex had gedaan.

Jaimie Vaes zet streep door Lil Kleine en laat tattoo verwijderen

00:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!