Deep Shit Beeld © Mark de Blok

Geen tweede seizoen voor Deep Shit met Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk

30 juni 2022 16:27

De comedyserie 'Deep Shit' van BNNVARA met in de hoofdrollen Jennifer Hoffman (41) en Fockeline Ouwerkerk (41) houdt het bij slechts één seizoen. Dat heeft een teleurgestelde Jennifer laten weten via Instagram.

"We hebben mogen maken wat we wilden maken en konden er niet meer achterstaan dan we deden"

Bij een reeks kiekjes gemaakt vanaf de set van Deep Shit blikt de actrice terug op 'een van de beste avonturen tot nu toe'. Ze schrijft: 'We hebben mogen maken wat we wilden maken en konden er niet meer achterstaan dan we deden.'

Volgens de 41-jarige moet de NPO nu eenmaal keuzes maken. 'Maar we danken iedereen die ons steunden tijdens de eerste. We hadden niks anders willen doen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Hoffman ging huilend naar Westenwind: 'Wilde niet meer'

Jennifer sluit de post af met een bedankje aan alle trouwe fans. 'Zoveel geweldige reacties heb ik nog nooit gehad. Zelfs niet met De Luizenmoeder', aldus de actrice. 

Onder het bericht regent het klachten. Ook acteur en collega André Dongelmans, snapt er niks van dat de show is gecanceld. 'Bizar! Zo zuuuuur! Onverdiend!' laat hij achter. Ook heeft hij nog een tip: de serie verkopen aan Videoland, Netflix of desnoods Amazon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fockeline Ouwerkerk produceert 18+-film in nieuwe comedy

In Deep Shit worden twee vrouwen tegen wil en dank bevriend, omdat ze in dezelfde vinexwijk wonen. Na een confronterende ontmoeting in de supermarkt beseffen hoofdpersonen Sara en Veerle hoe ze zijn vastgeroest in hun eigen saaie levens. Een spannend en crimineel dubbelleven lijkt de oplossing te zijn, maar dat loopt enorm uit de hand.

De serie terugkijken? Dat kan via NPO Start.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!