Esmée van Kampen Beeld © ANP

Esmée van Kampen scheert hoofd kaal: 'To new beginnings'

30 juni 2022 18:32

Nu ze haar acteercarrière even op een laag pitje heeft gezet en niet langer steeds iemand anders speelt, heeft Esmée van Kampen (34) besloten zichzelf maar opnieuw uit te vinden. De actrice heeft daarom een nieuw kapsel genomen - als je het al een kapsel kan noemen, want ze heeft alles afgeschoren!

"To new beginnings"

Esmée maakt haar nieuwe look via een geinig filmpje bekend op Instagram. 'To new beginnings', schrijft ze bij de onthulling terwijl op de achtergrond Michael Bublé 'and I'm feeling good' zingt.

Haar nieuwe look valt in ieder geval in de smaak bij bekend (en onbekend) Nederland. Dit staat je zooooo mooi!' laat Isa Hoes achter in de comments. Ook Romy Boomsma is enthousiast, net als Dionne Slagter, en schrijft: 'You did it!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmée van Kampen stopt met acteren en gaat terug naar de schoolbanken

Jarenlang was Esmée te zien in reclames, maar ook in de bekende serie Familie Kruys. Toch zien we haar de laatste jaren vooral als 'zichzelf' op televisie, bijvoorbeeld in Ranking the Stars of De Verraders. Afgelopen week kondigde ze dan ook aan te stoppen met acteren omdat het haar niet meer bracht wat ze zocht.

Tijdens De Verraders liepen de emoties hoog op. Toine van Peperstraten moest zelfs slaappillen nemen om de nacht door te komen. Meer in onderstaande video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gepeste Esmée van Kampen wilde sproeten van gezicht snijden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!