Manuëla Kemp Beeld © ANP

Manuëla Kemp had 'even rust nodig' na 40 jaar werken

30 juni 2022 20:38

Manuëla Kemp had 'na veertig jaar werken even wat tijd en rust nodig'. Dat vertelde de 59-jarige zangeres en presentatrice donderdag in de uitzending van het NPO Radio 5-programma 'DE MAX!'.

Omroep Max maakte donderdag bekend aan het eind van het jaar met het programma te stoppen. Manuëla was sinds eind april al niet meer te horen. Zij kwam toen tijdens de uitzending plotseling niet meer goed uit haar woorden en klonk wat bedwelmd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Manuëla Kemp keert na incident niet terug op de radio

"Ik ben een tijdje afwezig", vertelde Manuëla. "Ik ben ziek geweest en had tijd voor mezelf nodig. In overleg met Omroep Max heb ik besloten die tijd en rust voort te zetten en het komende half jaar niet meer terug te keren bij het programma." De radiomaakster vindt het jammer. "Ik heb jullie gemist, lieve luisteraars. Maar ik had na veertig jaar werken even wat tijd nodig. Dank voor jullie medeleven en hartverwarmende, lieve berichtjes."

"Het valt me zwaar", bekende co-host Henkjan Smits. "Ik heb het met zoveel plezier gedaan. En ik blijf doorgaan zolang het mij gegeven is." Het programma is volgens Henkjan geofferd omdat de luistercijfers tegenvallen. Hij bedankte alle trouwe luisteraars die vijf jaar lang wel hebben geluisterd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!