Danny de Munk benadrukt: 'Neem volledige verantwoordelijkheid voor vreemdgaan'

01 juli 2022 11:37

Danny de Munk (52) deed donderdagavond in RTL Boulevard uitgebreid zijn verhaal over de aangifte die er tegen hem ligt voor verkrachting. Ook sprak hij over zijn slippertjes in het verleden. Via zijn advocaat Royce de Vries (33) wil hij deze vrijdag nogmaals benadrukken dat hij zijn volledige verantwoordelijkheid neemt hiervoor, en 'niet met excuses wil komen over 'demonen in mijn hoofd'', aldus de zanger.

"Doordat niet het hele interview is uitgezonden, ontbreekt mijn toelichting hierop"

Danny zei in het interview onder meer dat hij geen seks heeft gehad met de vrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan, maar dat ze slechts hebben gezoend en elkaar hebben 'opgehitst'. Wel gaf hij geëmotioneerd toe meermaals te zijn vreemdgegaan.

In het interview vertelde hij dat hij in zijn leven meermaals toegegeven heeft aan seksuele lusten. "Ik dacht niet met mijn hoofd. Als ik overspel heb gepleegd, was dat met wederzijdse instemming."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk onderneemt stappen: 'Valse aangifte'

Via zijn advocaat, Royce de Vries, wil hij daar nog iets aan toevoegen. Hij laat weten: 'Doordat niet het hele interview is uitgezonden, ontbreekt mijn toelichting hierop, namelijk: dat ik mijn verantwoordelijkheid hiervoor neem 'als een man' en dat ik niet met excuses wil komen over 'demonen in mijn hoofd'. Hierdoor heeft de kijker dit mogelijk verkeerd begrepen. Ik had daarom toch even de behoefte om dit uit te leggen.''

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Aangifte tegen Danny de Munk is als 'atoombom' op zijn gezin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!