Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong Beeld © ANP

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn verloofd

1 juli 2022 15:25

Frenkie de Jong (25) heeft zijn vriendin Mikky Kiemeney (24) ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Amerika. Dat laat de aanstaande voetbalvrouw weten op Instagram.

"I said yes"

'I said yes', staat bij een fotoreeks geschreven. Op de ene foto zit Frenkie heel romantisch op één knie en op de andere foto omarmt het liefdeskoppel elkaar. Frenkie schrijft op zijn Instagram-pagina: 'Ik kan niet wachten om onze levens samen door te brengen.' Het regent reacties onder de Instagram-posts. Fans van het stel zijn lyrisch over deze nieuwe stap in hun relatie. 

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post.)

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mikky Kiemeney vertelt geheim achter relatie met Frenkie de Jong

Frenkie voetbalt bij FC Barcelona en Mikky woont daar samen met haar sterspeler. De twee hebben het enorm naar hun zin in de Spaanse stad. "We zitten allebei heel erg op onze plek", vertelt Mikky over hun leven in Spanje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mikky Kiemeney zal Frenkie niet zo snel ten huwelijk vragen

"Natuurlijk missen we onze familie en vrienden, maar we hebben echt ons leven opgebouwd daar." Hij is daar natuurlijk druk met zijn voetbalcarrière, maar zij zit ook absoluut niet stil. Mikky verdeelt haar tijd tussen Spanje en Nederland, omdat ze allerlei projecten doet. "Ik zit heel lekker in mijn vel", legt Mikky uit.

Mikky Kiemeney vertelt geheim achter relatie met Frenkie de Jong

01:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!