Nicolette en Bas Beeld © ANP

Bas geeft Nicolette hilarisch cadeau voor 7-jarig trouwjubileum

1 juli 2022 15:50

Voor Bas Smit (41) en Nicolette van Dam (37) is het vandaag een bijzondere dag. De twee zijn namelijk precies zeven jaar met elkaar getrouwd. En hoewel ze blijkbaar hadden afgesproken om elkaar geen cadeaus te geven, kon Bas het niet laten om Nicolette een nogal bijzonder paar oorbellen te geven.

"Waarom heb je geen grillworst gedaan?"

In een video die Bas op Instagram heeft geplaatst, is te zien dat de twee ergens aan het dineren zijn. Als Bas een sieradendoosje tevoorschijn haalt, is Nicolette blij verrast. "Hoe kan ik dat nu niet gezien hebben?" roept ze uit. Vervolgens moet ze bekennen dat ze helemaal niks voor Bas heeft gekocht, maar wanneer ze het doosje openmaakt heeft ze daar waarschijnlijk geen spijt van.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Auto Bas Smit en Nicolette van Dam gestolen: 'Hadden het zo leuk'

In het doosje zitten namelijk oorbellen gemaakt van salamiworst, wat natuurlijk een verwijzing is naar het feit dat Nicolette een slagersdochter is. De presentatrice ligt helemaal dubbel, al blijkt salami niet haar favoriet te zijn. "Wat ontzettend goor, ik word er helemaal naar van. Waarom heb je geen grillworst gedaan?" vraagt ze zich beteuterd af. "Dat vind ik lekkerder!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam krijgt opmerkelijk verzoek op Instagram van fan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!