Rob en Ferdi Bolland Beeld © ANP

Bolland-broers liggen wéér met elkaar in de clinch

02 juli 2022 08:09

De relatie tussen de gebroeders Bolland is zo'n twee jaar na hun verzoening weer gespannen. Rob (67) en Ferdi (65) kregen recent onenigheid over de Falco-musical waar ze momenteel aan werken in Oostenrijk, bevestigt Ferdi zaterdag in De Telegraaf.

"Pas toen de producenten dreigden de stekker eruit te trekken, kwam er een oplossing"

Rob had volgens Ferdi buiten hem om 'wat zaken' geregeld en veranderingen aan het script laten doorvoeren. De gemoederen liepen daarna hoog op. "Pas toen de producenten dreigden de stekker eruit te trekken, kwam er een oplossing. Het was allemaal heel vervelend, ja", aldus Ferdi.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Rob Bolland: 'Beste Zangers wil me niet omdat ik terminaal ben'

Na het voorval over de musical volgde ook nog de kwestie over deelname aan Beste Zangers, waaraan Ferdi komend seizoen meedoet. Rob, die ongeneeslijk ziek is, wilde daar ook aan meedoen en suggereerde afgelopen week dat hij door de programmamakers is geweigerd omdat hij ziek is.

Volgens Ferdi is er nooit sprake van geweest dat ze samen in het programma zouden zitten. "Hij was er niet voor gevraagd", verduidelijkt de zanger en producer. "Er is nooit sprake van geweest dat Rob, alleen of met mij, in dat programma zou zitten. Niet in de tijd dat we elkaar niet spraken, en nu ook niet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!