Maxime Meiland wil kleine bruiloft: 'Geen toeters en bellen'

01:15

Maxime Meiland noodgedwongen op vakantie door huwelijksstress

2 juli 2022 12:17

Maxime Meiland (26) maakt zich op voor wat misschien wel het showbizzhuwelijk van het jaar wordt, maar de stress die is ontstaan in de aanloop naar de grote dag speelt haar nu parten. Daarom is ze noodgedwongen met haar jonge gezin op vakantie gegaan, zo vertellen haar ouders in de podcast 'Wat Goéééd'.

"Het kind had natuurlijk zoveel aan haar hoofd met die voorbereidingen"

Na de verloving in maart zijn Maxime en haar Leroy als de wiedeweerga aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat ze elkaar deze zomer nog het jawoord kunnen geven. Op zo'n korte termijn een intieme huwelijksdag in elkaar draaien, blijkt een stressvolle onderneming.

"Onze lieve Maxime is met haar gezinnetje even lekker een weekje op vakantie", kondigt Martien aan in de podcast. "Het kind had natuurlijk zoveel aan haar hoofd met die voorbereidingen voor dat huwelijksfeest." Volgens Erica zat haar dochter er 'een beetje doorheen'. "We zeiden: ga maar lekker op vakantie en nergens meer aan het denken. Ze zijn alleen maar aan het eten en het slapen, geloof ik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland wil kleine bruiloft: 'Geen toeters en bellen'

In de YouTube-serie Terug Naar Toen onthulde Maxime dat ze 'zo snel mogelijk' een derde kindje wil. "Daarom willen we nu al die trouwerij", legt ze uit. De dochter van Erica en Martien droomde altijd al van een groot gezin. "Ik zou dat toch heel erg leuk vinden. Ik zei altijd vier, maar dat wil Leroy niet." Daar is Maxime dus van afgestapt. "Maar toch nog één baby'tje lijkt me wel heel erg leuk. Dan zit ook die leeftijd leuk bij elkaar."

Op welke datum Maxime en Leroy in het huwelijksbootje stappen, is niet bekend. In de video bovenaan deze pagina licht ze alvast een tipje van de sluier op door te vertellen dat het geen extravagante aangelegenheid wordt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland deelt eerste details over haar droomtrouwjurk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!