Ricky Martin Beeld © ANP

Ricky Martin krijgt contactverbod opgelegd

3 juli 2022 07:43

Een rechter heeft een contactverbod uitgevaardigd tegen zanger Ricky Martin (50). Dat bevestigt de politie in Puerto Rico tegenover AP. Het is onduidelijk wie het verbod heeft aangevraagd en waarom.

"We hebben er alle vertrouwen in dat wanneer de echte feiten in deze zaak naar buiten komen, Martin volledig in het gelijk zal worden gesteld"

Volgens lokale media in Puerto Rico ligt er een beschuldiging van huiselijk geweld. De aanvrager zou zeven maanden met Ricky hebben gedatet. Na de breuk, twee maanden geleden, zou de zanger een aantal malen ongevraagd op de stoep hebben gestaan van zijn of haar huis. Het vermeende slachtoffer zou vrezen om zijn of haar veiligheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Ricky Martin wil hem niet horen zingen

Dat zou erop wijzen dat het in ieder geval niet gaat om Ricky's echtgenoot Jwan Yosef, met wie de zanger vijf jaar getrouwd is en vier kinderen heeft.

Een woordvoerder van Ricky stelt tegenover Amerikaanse media dat de beschuldigingen die tot het contactverbod hebben geleid niet kloppen en verzonnen zijn. "We hebben er alle vertrouwen in dat wanneer de echte feiten in deze zaak naar buiten komen, Martin volledig in het gelijk zal worden gesteld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-manager klaagt Ricky Martin aan om niet betaald loon van 3 miljoen

De zaak komt kort nadat bekend werd dat de voormalig manager van Ricky, Rebecca Drucker, de zanger heeft aangeklaagd. Zij claimt nog 3 miljoen dollar aan commissie van de zanger te krijgen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!