Tim den Besten Beeld © ANP

Tim den Besten laat zich uit over neppe mensen op televisie

4 juli 2022 07:28

Tim den Besten (35) houdt er niet zo van als mensen 'een rol spelen', zegt hij in het programma 'Uitgelicht'. De presentator vertelt daarover nadat iemand in het publiek aan hem vraagt of hij zich niet ergert aan 'dat soort mensen' tijdens zijn werk voor televisie.

"Ik had echt gewoon een hekel aan haar"

Gelukkig voor Tim werkt hij bij de VPRO, zegt hij. "De VPRO is zeg maar niet 'de media'. Ik zit sowieso bij de publieke omroep en daar vind ik dat al anders. Bij 'neppe mediawereld' denk ik dus aan Nikkie Plessen of aan Yolanthe of aan Wendy van Dijk, maar die zie ik nooit. Die ken ik niet."

Waar Tim werkt, werken geen neppe mensen, legt hij dan uit. "Dat zijn hele leuke, normale mensen die niet nep zijn. Ja, nee, ik snap wel de vraag, maar dat is totaal niet hoe ik het ervaar eigenlijk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tim den Besten onderschatte Het Perfecte Plaatje: 'Lukte gewoon niet'

Eerder maakte Tim zelfs een heuse film over zijn irritatie rondom Yolanthe. "Ik had echt gewoon een hekel aan haar. Ik kan niet zo goed tegen nepheid. Nikkie Plessen, Mark Rutte of de koning... Het is allemaal toneel. Laat iets van jezelf zien."

Tim was onlangs te zien in Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Een programma dat niet werd gemaakt door de VPRO, maar door 'mediazender' RTL 4. In het online programma Achter Het Perfecte Plaatje vertelt Tim over zijn deelname, die niet altijd even soepeltjes verliep.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tim den Besten confronteerde Jochem in Het Perfecte Plaatje: 'Excuses gekregen'

Achter Het Perfecte Plaatje Op Reis: Tim den Besten na HPP niet door met fotograferen: 'Te technisch'

08:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!