Beeld © Instagram @maximemeiland

Gezin Maxime Meiland en Leroy ietsje groter: 'Een nieuwe poes!'

4 juli 2022 07:51

Gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland (26) en Leroy Molkenboer (30). De twee hebben namelijk een nieuwe viervoeter in huis rondlopen: Jet, een Britse korthaar.

"Dit is Jet"

Voor Leroy was het een totale verrassing dat hun huisje een nieuwe bewoner zou krijgen. De twee hadden al een Britse korthaar door het huis lopen, maar daar komt nu dus een nieuwe poes bij. 

Op beelden op Instagram Stories is te zien dat Maxime en Claire de nietsvermoedende Leroy verrassen. Terwijl hij zijn ogen dichthoudt en zijn handen voor zijn oren doet, drukt Maxime de kleine Jet uiteindelijk in zijn handen. "Neeeee! Neeee!" roept Leroy in eerste instantie alleen maar. "Een nieuwe poes!" zegt Maxime dan. "Dit is Jet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland noodgedwongen op vakantie door huwelijksstress

De kat die Maxime nog heeft heet Jul. Ze hadden eerst nóg een Britse korthaar genaamd Jut, maar die is helaas overleden nadat hij is aangereden door een auto.

Binnenkort zien we Maxime uiteraard weer in een nieuw seizoen van Chateau Meiland, die zal draaien rondom het huwelijk van Maxime en Leroy. In de video hieronder geeft Maxime alvast een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland droomt van derde kindje: 'Zo snel mogelijk'

Maxime Meiland wil kleine bruiloft: 'Geen toeters en bellen'

01:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!