Victoria Beckham Beeld © ANP

Dochter Victoria Beckham walgt van Spice Girls-looks: 'Veel te bloot en kort'

4 juli 2022 09:02

Jarenlang maakte Victoria Beckham (48) grote indruk op vrijwel iedereen ter wereld in de tijd dat ze ook nog door het leven ging als Posh Spice. Toch is niet iedereen onder de indruk van de outfits die de voormalig Spice Girl toen droeg. Haar eigen dochter Harper (10) is namelijk bepaald geen fan van haar moeders vroegere kledingstijl. Dat vertelt Victoria in gesprek met 'Vogue Australia'.

"Ze is niet zo'n meisje dat met veel make-up op een crop top aan de deur uit wil"

Zowel de tienjarige Harper als David Beckham vinden de kleren die Victoria vroeger droeg veel te gedurfd. Volgens Victoria houdt Harper sowieso van een wat ingetogenere stijl. "Ze is niet zo'n meisje dat met veel make-up op een crop top aan de deur uit wil", aldus Victoria.

Recent kreeg Posh Spice nog de harde waarheid te horen van Harper. "Ze zei tegen me: Ik heb wat foto's van je gezien toen je nog bij de Spice Girls hoorde en je rokjes konden echt niet. Die waren veel te kort."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kinderen Victoria Beckham: 'Beste moeder van de wereld'

Vervolgens vroeg Victoria haar dochter of zij dan nooit zulke rokjes gaat dragen. "Ze zei dat ze dat absoluut nooit zou doen", aldus Victoria. "We zullen zien."

Victoria maakt zich als moeder wel eens zorgen over hoe Harper zich gaat ontwikkelen, zeker met het ideaalbeeld dat vooral op social media heerst. "Harper zit nog niet op social media, dus daar maken we ons nog geen zorgen voor over. Als je ziet hoe hard mensen kunnen zijn, maak ik me daar wel eens zorgen over." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fans Victoria Beckham bezorgd: 'Wat is er met je lippen gebeurd?'

"Harper heeft de leeftijd dat haar lichaam begint te veranderen", vervolgt Victoria. "Voor ons is het belangrijk dat we haar helpen als familie en dat ze goede vrienden om zich heen heeft." Toch boezemt het Victoria wel angst in. "Daar kan ik niet over liegen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!