Ricky Martin Beeld © ANP

Ricky Martin ontkent beschuldigingen na contactverbod

4 juli 2022 17:40

Een rechter heeft een contactverbod uitgevaardigd tegen zanger Ricky Martin (50). Dat bevestigt de politie in Puerto Rico tegenover AP. Het is onduidelijk wie het verbod heeft aangevraagd en waarom. De geruchten in lokale media gaan dat de zanger zich schuldig heeft gemaakt aan huiselijk geweld. Via social media reageert Ricky.

"Ik zal via de gerechtelijke procedure reageren met feiten en de waardigheid die mij karakteriseert"

In een tweet stelt Ricky Martin dat het contactverbod dat tegen hem is uitgevaardigd is gebaseerd op 'compleet valse beschuldigingen'. 'Ik zal via de gerechtelijke procedure reageren met feiten en de waardigheid die mij karakteriseert.' 

Omdat het een juridische kwestie is, kan Ricky naar eigen zeggen op dit moment geen uitgebreid statement naar buiten brengen. 'Ik ben dankbaar voor de ontelbare berichten van solidariteit en ik ontvang ze met heel mijn hart.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin krijgt contactverbod opgelegd

De aanvrager van het contactverbod zou zeven maanden met Ricky hebben gedatet. Na de breuk, twee maanden geleden, zou de zanger een aantal malen ongevraagd op de stoep hebben gestaan van zijn of haar huis. Het vermeende slachtoffer zou vrezen om zijn of haar veiligheid. Dat zou erop wijzen dat het in ieder geval niet gaat om Ricky's echtgenoot Jwan Yosef, met wie de zanger vijf jaar getrouwd is en vier kinderen heeft.

Een woordvoerder van Ricky stelt tegenover Amerikaanse media dat de beschuldigingen die tot het contactverbod hebben geleid niet kloppen en verzonnen zijn. "We hebben er alle vertrouwen in dat wanneer de echte feiten in deze zaak naar buiten komen, Martin volledig in het gelijk zal worden gesteld."

Rommelige week voor Ricky Martin: wat is er aan de hand?

03:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!