Beeld © RTL/Tamara de Kruijff

'Nieuw seizoen van Temptation Island VIPS wordt in september opgenomen'

4 juli 2022 17:57

Nu het huidige seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' bijna is afgelopen, zijn de fans alweer aan het aftellen naar het volgende seizoen. En dit zou zomaar een bijzonder seizoen kunnen worden, want een oud-deelnemer van het programma heeft laten weten dat er in september weer een VIPS-editie wordt opgenomen.

"In september wordt er al weer een VIPS-seizoen opgenomen, zoals ik van mijn bronnen heb begrepen"

Wouter deed vorig jaar mee aan de reguliere versie van het programma met zijn vriendin Julia. De relatie is inmiddels over, maar Wouter blijkt nog wel zijn bronnen binnen het programma te hebben. Op Instagram hint hij namelijk op een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS. 'Voor de Temptation Island-strijders: in september wordt er al weer een VIPS-seizoen opgenomen, zoals ik van mijn bronnen heb begrepen. Wat natuurlijk nog niemand mag weten…' schrijft hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Confrontatie én aanzoek tijdens laatste kampvuur Temptation Island

Het gerucht gaat inmiddels al langer. Eerder onthulde voormalig Temptation Island-single Daisy Piras dat zij en haar vriend Luca Borsato gevraagd zijn voor een VIPS-seizoen. Zij hebben hiervoor bedankt. Het is verder niet bekend welke koppels nog meer zijn benaderd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het nu met Jan Sietse en Linde uit Temptation Island?

Ondertussen nadert het einde van het huidige seizoen Temptation Island: Love or Leave. Op donderdag is het laatste kampvuur bij Videoland te zien. 

Monica Geuze: 'Temptation anders verlopen dan ik had voorspeld'

00:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!