Charly Luske en Tanja Jess Beeld © ANP

Tanja Jess en Charly Luske op zoek naar hun 'vorm' na affaire

05 juli 2022 13:12

Eerder dit jaar werd bekend dat de relatie van Tanja Jess (55) en Charly Luske (43) in zwaar weer verkeert. Desondanks gooit Tanja na een relatie van 21 jaar niet zomaar de handdoek in de ring. "Het is een work in progress", aldus de presentatrice in gesprek met 'Beau Monde'.

"Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt"

Tijdens de fotoshoot, die niet lang nadat heel Nederland op de hoogte is gebracht van hun liefdesproblemen plaatsvindt, is niks te merken van de relatieperikelen. Het stel zit door ziekte in de familie, de transitie van hun dochter en de pandemie nu eenmaal niet in de beste fase van hun relatie.

"Als omstandigheden van buitenaf heftig zijn, kun je in een neerwaartse spiraal terechtkomen en elkaar uit het oog verliezen. Dergelijke roerige periodes hebben we eerder gehad en zijn we altijd goed doorgekomen, uit het zicht van de schijnwerpers. Nu is het echter niet gelukt een en ander buiten de publiciteit te houden. Dat is vervelend", zegt Tanja.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charly Luske en Tanja Jess willen hun relatie niet opgeven

Wat de toekomst brengt, weet het koppel niet. Waar Tanja wel zeker van is, is dat ze samen met Charly een team blijft vormen. "Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons. Wij vinden onze weg wel. Of dat helemaal volgens de tradities is, of zoals andere mensen dat doen, is nog niet duidelijk."

"Er is niet één manier om samen te leven, er zijn meerdere vormen. Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past", vult Charly aan. Vreemdgaan hoeft volgens het stel niet meteen een dealbreaker te zijn. Voor hen zijn andere componenten ook erg belangrijk om een relatie te laten slagen. Tanja: "Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt."

Tanja wil niets liever dan 'blij en gelukkig zijn, in welke vorm dan ook'. Charly: "Wat er ook gebeurt, er zal altijd heel veel liefde tussen ons vieren zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charly Luske brengt ode aan Tanja Jess: 'Wat zij voor mij overheeft'

Tanja Jess schoof onlangs aan in Humberto omdat ze bewustwording wil creëren rond genderdysforie. Ook wil ze haar eigen ervaringen rond de transitie van haar dochter Alice delen met de buitenwereld: iets waar volgens Tanja veel behoefte aan is.

Het hele interview met Tanja Jess is vanaf woensdag te lezen in Beau Monde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!